Om Astrids papper

Hej på er, 

Vad kul att få berätta mer om mig och hur historien bakom Astrids papper började. 

Jag har sedan väldigt många år tillbaka intresserat mig för handarbeten där papper blivit min stora passion. År 2017-2019 studerade jag i England där jag fick upp ögonen för vackra presentpapper. Under min tid i England köpte jag massvis med papper, dels till att slå in julklappar och födelsedagspresenter men också för att dekorera med. Jag älskar vackra presenter med riktiga sidenband, såväl att få som att ge bort! 

När det gäller kort och kuvert har jag alltid tyckt att det är viktigt att göra fina kort som blir någonting alldeles extra att få öppna. I dagens teknologiska samhälle är ett brev på posten numera en lyxvara. Hur ofta får du ett roligt innehåll i din brevlåda? Det händer inte allt för ofta i mitt fall, oftast är det räkningar och de faller inte inom min "roliga" kategori.

Astrids papper är således resultatet av min passion för det vackra och kärleksfulla som jag vill dela med mig av till er. Jag hoppas att ni kommer tycka om det lika mycket som jag gör. 

Jag vill avslutningsvis informera er om att de presentpapper som vi säljer är sällsynta i Sverige och därför väldigt unika. De är även av högsta kvalitet och således går de attåteranvända. 


Saknar du någonting? Då är det bara att höra av dig! 

Hälsningar från Astrid Sofia Asplund,
Grundare av Astrids papper
info@astridspapper.se