Om oss


Foto: Therese Hasselryd, ST.nu

Hej! Vad kul att just du hittat in på min sida!
Jag heter Astrid Sofia Asplund kommer från Sundsvall och driver Astrids papper. 

För mig har julen tillsammans med familjen alltid varit helig. I min familj är vi tre gedigna papperskonsumenter, eller som vissa andra säger "pappersnördar", som alltid har gått all in när det kommer till presentinslagning. Det är en ren fröjd för ögat att snegla under julgranen hemma hos oss, där alla vackra klappar ligger. Jag fick inspiration från mamma och moster varje jul, det var så mitt pappersintresse började. 

Jag studerade på University of Wolverhampton i England och bodde i Wolverhampton och London under en period och fick då upp ögonen för vackra papper. När jag skulle återvända hem till Sverige hade jag resväskan (inte bara en utan två) proppfull med papper. Jag hade mer papper med mig hem än vad jag hade kläder.

Sedan kom julen, familjemedlemars födelsedagar och andra högtider och tillslut hade jag inga papper kvar i mitt förråd. Jag började leta runt på nätet efter motsvariga papper som jag hade köpt i England men kunde då inte hitta nåt företag som sålde sådana pappersark. Jag hittade företag i Italien, Tyskland och såklart England och beställde därifrån. Frakten blev dyrare än pappret och jag kände att jag behövde göra någonting åt problemet.

För mig var det present- och paketinslagningen som blev min stora passion och därefter har allt pappershantverk och pyssel tillkommit. I sortimentet hittar ni papper av högsta kvalitet, de går att använda till bokbinderi, orgami, scrap booking och all sorts av hantverk. Exklusiva papper med dekorativa motiv och skimmrande guldtryck är vår nisch. 

Jag hoppas att du kommer gilla sortimentet! Följ gärna @astridspapper på Instagram 

Varma hälsningar från Astrid